Районът

Как да намерите "Вили Чамкория"?

Поемете по пътя от Самоков за Боровец. След около 10 км от Самоков ще стигнете до "Т'' - образно кръстовище със завой надясно към Боровец център, но не завивайте към центъра, а продължете направо. Следвайте посоката за Долна баня/ Костенец и продължете направо още 3 км.

chamkoria-chalets-still-slider-04

Ще стигнете до друго "Т"- образно кръстовище, със завой на ляво и указателна табела за комплекс "Чамкория Чалетс". Завийте на ляво по тесния път към хижа "Шумнатица". Продължете направо по този път още 3 км.

След като излезете от гората, ще се озовете на открита местност, ще видите пред себе си в далечината стари стопански постройки. Поемете по пътя вдясно непосредствено преди селскостопанските постройки. Пътят прави ляв завой и се изкачва на хълм. Комплекс ''Чамкория Чалетс" е разположен от дясната страна на пътя, на върха на хълма.

За к.к. Боровец

Боровец е най-старият и най-известният планински курорт в България. Разположен на северните склонове на Рила планина на височина от 1350 метра, курортът се радва на величествено място, сгушен между вековни борови гори в подножието на вр. Мусала (2925 м), най-високия връх на Балканите. Намиращ се само на един час път с кола от столицата София, Боровец е един от най-достъпни ски курорти в Европа. Основан в края на 19 век като ловно място за българските царе, Боровец е разработен в атрактивен планински курорт. Със снежна покривка от декември до април и с дълъг летен сезон, Боровец е популярна дестинация през цялата година.

borovets
veliko_tarnovo_bulgaria

За България

България е разположена в югоизточната част на Европа. Страната има какво да предложи на своите туристи - от зашеметяващи плажни ивици до величествени планини - Рила, Пирин, Родопите и Стара планина.

България съчетава успешно от космополита и забързаността на големите си градове до спокойствието на селата си и техните непокътнати пейзажи.

Климата е континентален със студени зими и горещо, сухо лято. Ако крайбрежието е твърде горещо и пренаселено през лятото, можете да се оттеглите в планините на малко по-приятни температури.

Ако желаете да бъдете наш гост моля, резервирате от тук

Резервирането на помещение чрез контактната форма не ви гарантира запазване на помещението. След като се свържем с вас чрез телефонно обаждане или имейл, вашата резервация ще бъде потвърдена след като заплатите цената на престоя или капаро-гаранция.

БОРОВЕЦ ВРЕМЕТО