СПА И УЕЛНЕС

Отпуснете се в нашият СПА център независимо дали се нуждаете от почивка, след деня си на ски, или просто искате да се раздвижите, нашият спа център е точното място за Вас.

finnish-saunas

Финландската сауна, е може би най-добре познатият вид на широката аудитория. Има я почти във всеки един хотел, спа или фитнес център. В нея се поддържа температура на въздуха над 80 градуса. Този тип сауни в комбинация с редуване със студена вода и чист въздух, са много благоприятни за подобряването на тонуса, кръвообращението и засилване на имунната система.

Финландската сауна е един традиционен, ефикасен и безопасен метод за премахване на токсините в тялото чрез потене. Поради своите високи, но поносими, температури (обикновено между 80 до 100 °C), финландската сауна повишава температурата на нашето тяло, което от своя страна стимулира потните жлези и предизвиква дълбоко изпотяване.

Ако желаете да бъдете наш гост моля, резервирате от тук

Резервирането на помещение чрез контактната форма не ви гарантира запазване на помещението. След като се свържем с вас чрез телефонно обаждане или имейл, вашата резервация ще бъде потвърдена след като заплатите цената на престоя или капаро-гаранция.