Трансфери до Боровец

БОРОВЕЦ ВРЕМЕТО

Трансфер до Боровец

За да направите резервация, ние трябва да имаме пълна информация за Вашия полет - номер, дата и час на кацане, дата и час на отпътуване, както и името на авио компанията с която летите. Ако желаете да Ви вземем от място, различно от летището, изберете "Друго място" и напишете от къде желаете да Ви вземем. Когато попълвате бланката, моля проверете точността на Вашия e-mail адрес, тъй като не бихме могли да потвърдим Вашата резервация без него.
Резервациите трябва да бъдат направени най-малко 24 часа преди пристигането Ви, за да можем да потвърдим резервацията Ви. Умоляваме Ви да направите Вашата резервация възможно най-рано!
Ако пристигате след по-малко от 24 часа, Ви молим да се свържете с нас по-телефона на: +359 885 70 80 25
Всички резервации ще бъдат потвърдени по e-mail. Ако не получите потвърждение до 48 часа след направа на резервацията, свържете се с нас, за да получите потвърждение!
На летището член на нашия персонал ще Ви чака на изхода на "Пристигащи" с табела с Вашето име. Моля оглеждайте се за табелата с Вашето име. Седалки за деца/бебета, багажници за ски и велосипеди са достъпни безплатно при предварително поискване. Моля отбележете Вашето желание при резервацията. Ако носите ски екипировка и допълнителен багаж помислете за резервация на по-голям автомобил, за по-добра сигурност и комфорт.

При пристигане в курорта, моля потвърдете часа и датата на отпътуване на шофьора. Ние препоръчваме да сте на летището поне 2 часа преди часа за излитане по разписание.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

За контакти

Имена
Имейл

Детайли за трансфера

Моля попълнете това поле с допълнителна информация или изискания.

Ако желаете да бъдете наш гост моля, резервирате от тук

Резервирането на помещение чрез контактната форма не ви гарантира запазване на помещението. След като се свържем с вас чрез телефонно обаждане или имейл, вашата резервация ще бъде потвърдена след като заплатите цената на престоя или капаро-гаранция.